Отборът на Черно море продължи с впечатляващото си представяне в

...
Отборът на Черно море продължи с впечатляващото си представяне в
Коментари Харесай

Цецо Панов: Голът срещу Лудогорец е най-емоционалния за мен в Черно море

Отборът на Черно море продължи с впечатляващото си показване в шампионата и откакто завоюва с 1:0 против Лудогорец, резервира първото място и прекъсна черната серия от осем загуби подред против първенеца. В воин за „ моряците “ се трансформира левия бек Цветомир Панов, който вкара попадението за трите точки.

В изявление за Novsport.com Панов изяснява по какъв начин Черно море е спечелил петата си поредна победа.

- Г-н Панов, с какво успяхте да надделеете над Лудогорец? 

- С по-голямо предпочитание и мотивация. Лудогорец беше по-концентриран върху изявите си в Европа и ние успяхме да се възползваме оптимално от това. 

- Какво си казахте на полувремето в съблекалнята? 

- Казахме си, че в отбрана играем добре и се оправяме, само че би трябвало да изострим офанзивата, с цел да създадем положения и да вкараме гол. 

- В последна сметка се получи, попадението вкарахте Вие и то се оказа победно. Какво почувствахте, когато топката мина голлинията? 

- Това е втория ми гол за Черно море, само че сигурно е най-емоционалния. Стана неповторим гол след страхотна офанзива, и аз доста се израдвах, защото нашите почитатели съзадоха невероятна атмосфера по трибуните и заслужаваха този гол и тази победа. 

- Къде е силата на Черно море? 

- В сплотеният колектив, сработения състав и мощните характерности. Важно е също, че играем като тим и всеки от нас знае какво да прави на терена и следва проекта на треньора. До този миг нещата ни се получават по най-хубавия метод. 

- Какво очаквате от гостуването на ЦСКА?

 - Тежък мач, защото всяка една треньорска промяна в даден тим води до напредък, а и те към този момент завоюваха първа победа с новия си ментор. ЦСКА ще желае да завоюва, с цел да съкрати дистанцията с нас и да продължи да ни догонва. Но ние няма да сме напрегнати, тъй като сме привикнали да играем в мачове напрегнат и съм сигурен, че ще дадем борба на ЦСКА. 

-  Прави впечателние, че на непознат терен Черно море също е превъзходен и даже за първи път в три следващи гостувания вкара три и повече гола във всяко едно от тях. 

- Не съм си водил статистика, само че е явно, че подобрихме играта си като посетители, за което заслугата е на всеки един футболист. 

- Докъде може да стигне Черно море през този сезон? 

- Нашата цел е да се борим за класиране в европейските шампионати, без значение дали ще се случи през трето или четвърто място в шампионата или през шампионата за Купата на България.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР