Отборът на Черно море прекъсна черната серия без победа у

...
Отборът на Черно море прекъсна черната серия без победа у
Коментари Харесай

Моряците с първа победа на Тича от 8 месеца

Отборът на Черно море прекъсна черната серия без победа вкъщи в 10 мача подред. “Моряците ” удариха отбора на Пирин (Благоевград) с 2:1 в първи мач от група “А ” на втората осмица, игран на стадион “Тича ” във Варна, съобщи кореспондент на Moreto.net.

Това е първи триумф за варненци пред своя аудитория от 28 юли 2017. Тогава Черно море надигра отбора на Дунав с 1:0. Успехът е първи за “моряците ” под управлението на Илиан Илиев.

Младият гений на Черно море Мартин Минчев даде задатък на своите в 7-ата минута. 16-годишният футболист означи първия си гол в професионалния футбол. Само три по-късно Преслав Йорданов изравни, а капитанът на варненци Георги Илиев донесе триумфа на Морето в последната минута на първата част. По този метод Илиев отпразнува уместно и своя мач №400 в родния хайлайф.

През втората част Черно море още веднъж бе по-стойностният тим, само че по този начин и не съумя да осъществя основаните положения. При едно от тях вратарят на гостите мазета с опитност сериозен шут на Фенуш. В 59-ата минута Дани Кики напусна с травма и бе заменен от Георги Божилов, който сходно на Стефан Станчев записа първи игрови минути за тази година.

В даденото от съдията триминутно продължение Румен Сандев от гостите влезе жестоко в краката на Мартин Костадинов и бе изпъден.

Съставът на Черно море: Макенджиев, Станчев, Хасани, Димов, Кононго, Витанов, Илиев, Кики (59-Божилов), Фенуш (90-Енчев), Василев, Минчев (74-Костадинов)
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР