Отборът на Черно море победи тима на Царско село с

...
Отборът на Черно море победи тима на Царско село с
Коментари Харесай

"Черно море" съсъпа надеждите на "Царско село" и спаси "Етър"

Отборът на " Черно море " победи отбора на " Царско село " с 4:1 като посетител и по този метод прати домакините в битката за оцеляване. Поражението е първо за " царете " под управлението на Любослав Пенев, а също така със загубата си отиде и фантазията за бараж за Лига Европа.

Същевременно " моряците " изтеглиха със себе си в горната четворка състава на " Етър ", като дружно с него ще се стремят да доближат до баражното седмо място, даващо опция за присъединяване в Лига Европа.

За варненци два пъти при започване на мача се разписа Илиан Илиев-младши, който поздрави по този метод своя татко и треньор за рождения ден. До почивката Георги Минчев от дузпа върна вярата за " царете " - 1:2.

През второто полувреме на първо време Матиас Курьор направи резултата 1:3, след това Мирослав Енчев от гостите бе изпъден.

Стигна се и до пропуск от дузпа за Исмаил Иса, който въпреки всичко се реваншира, оформяйки крайното 1:4 в 88-ата минута.

" Царско село " и " Етър " имат еднакъв брой точки - по 31, само че великотърновци са по-предно класирани в група А поради по-добри индикатори в постоянния сезон. " Черно море " е безапелационен лидер в групата с 47 точки, а " Витоша " изпада от елита с 6 пункта.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР