Отборът на Черно море отпадна от турнира за Купата на

...
Отборът на Черно море отпадна от турнира за Купата на
Коментари Харесай

Монтана изхвърли Черно море от Купата на България


Отборът на Черно море отпадна от шампионата за Купата на България още на 1/16-финалите, откакто загуби гостуването си на Монтана с 1:2.

Наставникът на варненци Георги Иванов реши да даде отмора на двама от главните си футболисти за този дуел - капитана Георги Илиев и нападателя Цветелин Чунчуков, които не попаднаха в групата за срещата. На Градски стадион в Монтана домакините започнаха мощно и поведоха в резултата в 23-та минута посредством Атанас Илиев. "Моряците" съумяха да стигнат до изравнителен гол чак в 88-та минута, когато Марек Кузма се разписа и по всичко изглеждаше, че ще се стигне до продължения, само че единствено минута по-късно Петър Атанасов вкара втори гол за Монтана и класира втородивизионния тим напред.

От конкуренцията отпадна още един първокласен отбор - Верея. Възпитаниците на Илиан Илиев изгубиха гостуването си на Локомотив София с 1:2, откакто Иво Иванов и Николай Цветков от дузпа вкараха за "железничарите", а Еркебулан Нургалиев се разписа сред двете попадения за домакините.

Останалите резултати от през днешния ден:

Струмска популярност - Созопол 2:1

Черноморец Балчик - Славия 0:2. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР