Отборът на Челси загуби първи точки във Висшата лига. Играчите

...
Отборът на Челси загуби първи точки във Висшата лига. Играчите
Коментари Харесай

"Уест Хем" спря "Челси" и остави "Ливърпул" сам на върха

Отборът на " Челси " загуби първи точки във Висшата лига. Играчите на Маурицио Сари приключиха 0:0 при гостуването си на " Уест Хем " и по този начин оставиха " Ливърпул " еднолично на върха в британския хайлайф.

Макар срещата на Олимпийския стадион в Лондон да приключи без голове, рискови обстановки и пред двете порти не липсваха.

През първото полувреме домакините бяха по-опасни в офанзива и на двата пъти Михаил Антонио пропусна отлични благоприятни условия да порази вратата на Кепа Арисабалага.

През втората част " Челси " натисна съперника му в неговата половина и Еден Азар и Н'Голо Канте имаха шансове да отбележат. Веднъж и Лукаш Фабиански избави с лице след удар от близка отдалеченост на Оливие Жиру.

Най-добрият късмет за гол пред " Уест Хем " пък се отвори пред новото попълнение Андрий Ярмоленко, само че неговият удар с глава от границата на вратарското поле мина настрана от задачата.

В добавеното време на срещата Вилиан можеше да донесе успеха на " Челси ", само че мощният му удар от дребен ъгъл мина около дясната греда на Фабиански.

Равенството смъкна " сините " от върха в класирането и отборът към този момент е трети с 16 точки, на две зад водача " Ливърпул ". " Чуковете " са на 17-о място.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР