Отборът на Челси трябва да има повече доверие и увереност

...
Отборът на Челси трябва да има повече доверие и увереност
Коментари Харесай

Почетино призова играчите на Челси за повече увереност

Отборът на Челси би трябвало да има повече доверие и убеденост в себе си, в случай че желае да спре неприятната серия от резултати надалеч от вкъщи, сподели мениджърът Маурисио Почетино след провалянето с 1:4 от Ливърпул на " Анфийлд " нощес.

Лондонският клуб, който похарчи повече от 400 милиона английски лири (506 милиона долара) за играчи през миналогодишния сезон, загуби пет от последните си шест мача във Висшата лига надалеч от вкъщи, до момента в който завоюва четири следващи на " Стамфорд Бридж ".

Аржентинецът сподели, че Челси се нуждае от време, с цел да понижи разликата от водещите тимове. Лондончани са десети в подреждането с 31 точки, с 20 повече от водача Ливърпул.

" Това е поради част от нашата еднаквост, поради нашия темперамент също. Трябва да сме по-уверени в себе си. Имаме потребност от убеденост и доверие. Трябва да имаме потенциала да покажем същото показване, което имаме вкъщи, когато играем като посетител. Това е въпрос на време ", разяснява Почетино разликите във формата на отбора вкъщи и на открито.

" Играхме против тим, който е на върха и, несъмнено, за нас е добре да знаем, че би трябвало да се подобряваме ", добави той.

Челси ще се срещне още веднъж с Ливърпул на 25 февруари на финала за Купата на Лигата на Уембли и Почетино се надява, че неутралния терен може да е от голяма важност.

" Със сигурност ще бъдем на " Уембли " и ще бъде друго на безпристрастен терен. Разбира се, един край постоянно е нещо друго ", разяснява мениджърът на " сините "./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР