Отборът на Челси ще се опита да привлече някой измежду

...
Отборът на Челси ще се опита да привлече някой измежду
Коментари Харесай

Челси с изненадващи трансферни цели в нападение

Отборът на Челси ще се опита да притегли някой всред нападателят на Борнемут Калъм Уилсън и този на Република България Лайпциг Тимо Вернер през зимния трансферен прозорец.

На върха на нападението на "сините " Тами Ейбрахам се оправя чудесно от началото на сезона, записвайки цели 8 гола в първите 9 мача от Висшата лига за тима. Въпреки това мениджърът Франк Лампард ще желае усилване на конкуренцията на върха на офанзивата.

Оливие Жиру е изразил желанието си да напусне тима през зимата, откакто получава прекомерно малко игрово време от началото на акцията. Това оставя Мичи Бачуай като единствената друга алтернатива на върха на нападението на тима.

Вернер и Уилсън са считани за най-вероятните цели пред Лампард и щаба му. Германският стрелец подписа неотдавна нов контракт с Лайпциг със период до 2023-та, което може съществено да затрудни възможна договорка.

На "Стамфорд Бридж " са уверени, че досегашното трансферно ембарго ще бъде вдигнато в точния момент за началото на зимния трансферен прозорец.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР