Отборът на Ботев (Враца) замина за Стара Загора, където ще

...
Отборът на Ботев (Враца) замина за Стара Загора, където ще
Коментари Харесай

Ботев ще тренира в Стара Загора до мача с Локомотив

Отборът на Ботев (Враца) отпътува за Стара Загора, където ще се готви за гостуването на Локомотив (Пловдив) в неделя. Там футболистите на Даниел Моралес ще упражняват на стадион " Трейс Арена ". Причина за решението на управлението са заснежените терени във Враца, които не дават опция за пълностоен подготвителен развой.

С тима не пътува нападателят Венци Христов, който продължава да се възвръща от травма, която му попречи да вземе пълноценно присъединяване в подготовката на тима.
 Ботев (Враца) притегли нападател с мачове в Лига 1 Ботев (Враца) притегли нападател с мачове в Лига 1
Даниел Генов и Жан-Пиер Да Силва, които също пропуснаха част от подготвителния интервал, към този момент упражняват пълноценно и са на линия за дуела против " черно-белите " от Пловдив.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР