Отборът на Ботев (Пловдив) бе представен тази вечер пред феновете

...
Отборът на Ботев (Пловдив) бе представен тази вечер пред феновете
Коментари Харесай

Ботев представи отбора, треньорът надъха играчите с реч

Отборът на Ботев (Пловдив) бе показан довечера пред почитателите на строящия се клубен стадион " Христо Ботев " в града. Това стана при прецизно съблюдаване на нужната отдалеченост и противоепидемичните ограничения. Играчите и треньорското управления бяха отделени от събралите се последователи от оградата на спортния комплекс. Всеки футболист бе посрещнат с бурни аплодисменти при споменаватането на името му.

Най-много овации събра новият притежател на клуба Антон Зингаревич, както и старши треньорът на отбора Азрудин Валентич. Старши треньорът качи целия тим на Трибуна Изток и им дръпна доста надъхваща тирада:
“Момчета затворете очи и си представете 20000 на трубините! Представете си по какъв начин вкарвате гол и тази аудитория изригва! До няколко месеца този стадион ще е подготвен и вие ще сте футболистите, които първи ще стъпят на него. Едни ще вкарат гол, други ще създадат асистенция… Ето за това идваме всеки ден на тренировки, с цел да напишем историята. Можем да спечелим трофей още тази година! Повярвайте ми! На този стадион, с тези почитатели, кой ще ни спре? Никой! Почувствайте го! И мислете за това възприятие всеки ден! Това е футбола, той не е пари, повярвайте ми! Надявам се да че разбрахте! Нека в този момент се прибираме вкъщи!

Снимка: Tribunaplovdiv
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР