Отборът на Бетис не успя да победи последния в класирането

...
Отборът на Бетис не успя да победи последния в класирането
Коментари Харесай

Бетис се спъна в Алмерия, но продължава да е без загуба

Отборът на Бетис не съумя да победи последния в класирането Алмерия като посетител и двата отбора приключиха при 0:0 в дуел от 15-ия кръг във футболния шампионат на Испания.

Бетис продължава да няма загуба в Ла Лига от средата на септември и заема седмо място във краткотрайното нареждане с 25 точки. Алмерия прекъсна серията си от шест загуби в шампионата, само че остава финален с едвам 4 точки и без победа от началото на сезона.

Гостите играха с човек по-малко от 27-ата минута на мача, когато пряк червен картон получи Ектор Бейерин поради рискова игра.

Домакините можеха да поведат в 44-ата минута, само че бразилецът Лео Баптистао не съумя да преодолее португалския пазач на Бетис Руи Силва. Две минути по-късно футболистите на Алмерия имаха искания за дузпа, само че такава не бе отсъдена. Малко след почивката, в 49-ата минута Лео Баптистао удари греда, а съотборникът му Гонсало Мелеро също уцели гредата при удар по посока на вратата на гостите.

Влезлият като запаса мароканец Абде Езалзули бе покрай попадение за Бетис, само че вратарят на Амлерия Луис Максимиано се оправи.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР