Отборът на Берое, управляван от Спас Желязков, разгроми с 5:0

...
Отборът на Берое, управляван от Спас Желязков, разгроми с 5:0
Коментари Харесай

Берое разгроми Лудогорец в WINBET е-футбол лига

Отборът на Берое, ръководен от Спас Желязков, разгроми с 5:0 Лудогорец на Кай Шаленберг в мач от топ 14 на WINBET е-футбол лига. Двубоят беше излъчен нощес по Sportal TV. В воин за старозагорци се трансформира Маринов, който означи четири от попаденията (4, 15, 64 и 90+2 мин.), а петият гол беше дело на Конте в 19-ата минута от мача. Германският геймър Шаленберг стана прочут в България, откакто завоюва първото електронно състезание по баскетбол, проведено от Българска федерация по баскетбол.

С огромна разлика в резултата приключи и вторият ефирен мач от WINBET е-футбол лига, в който Александър Гавалюгов с ретро тимът на ЦСКА (от 50-те до 80-те) се изправи против вратаря Валентин Джагълов с Пирин (Гоце Делчев). Гостите играха на преса от самото начало, вследствие на което означиха шест гола и позволиха единствено един. Първото полувреме приключи с резултат 0:2, откакто Грозданов откри головата серия за Пирин (ГД) в 22-ата минута, а малко по-късно Дафков (31 мин.) удвои резултата. Втората част от мача стартира с ново попадение за Дафков (50 мин.). Гавалюгов осъществя единствения си гол в 57-ата минута посредством Жеков. До края на мача Пирин означи още три попадения посредством Головодов (69 мин.), Кочанов (87 мин.) и Сарандев (95 мин.). В последна сметка мачът приключи 1:6.

WINBET е-футбол лига се провежда от „ Спортс Мениджмънт България “ и се излъчва извънредно от Sportal TV всеки работен ден от 21:00 часа и от 23:00 (или 11:00) часа през почивните дни. Повече информация за шампионата бихте могли да откриете на уеб страницата efootball.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР