Отборът на Берое посреща днес от 12,30 часа пловдивския Ботев

...
Отборът на Берое посреща днес от 12,30 часа пловдивския Ботев
Коментари Харесай

Берое посреща разклатен Ботев в Битката за Тракия

Отборът на Берое посреща през днешния ден от 12,30 часа пловдивския Ботев в следващото издание на Битката за Тракия, което е от програмата на 16-ия кръг в efbet Лига.Берое върви на шестата позиция във краткотрайното класиране с актив от 21 точки, до момента в който пловдивчани са 11-и с 14.

В предишния кръг заралии надделяха Левски с 2:1, до момента в който пловдивчани удължиха серията си от мачове без победа със загуба с 0:3 от ЦСКА-София вкъщи.В първия мач сред двата тима през сезона, който беше в третия кръг, се получи трогателен мач, приключил 3:3, само че през днешния ден Берое излиза като очевиден любимец поради игровата рецесия на противника.

Треньорът на Берое Димитър Димитров - Херо няма да разчита на контузените Перниш, Охене и Апостолов. В състава му няма контузени.

Временният ментор на пловдичани Стефан Стоянов пък има съществени проблеми, защото отвън групата заради травми са водачът на тима Тодор Неделев и водещият изпълнител през сезона Атанас Илиев. В игра обаче се завръща Мишел Еспиноса.

В историята на конфликтите посред им Берое има съществено домакинско преимущество, като в 58 мача в Стара Загора е печелил в 29 от случаите, 15 пъти победител не е предаван, а загубите са едвам девет.

Вероятни сформира:

Берое: Ганев, Ангелов, Мезаг, Хасани, Фуртадо, Цветков, Минчев, Василев, Макута, Кукула, Фол.

Ботев Пд: Георгиев, Цикарски, Генев, Работов, Филипов, Шоколаров, Джонатан, Еспиноса, Тонев, Добрев, Сисе.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР