Отборът на Байерн Мюнхен показва завръщане към познатия ритъм, след

...
Отборът на Байерн Мюнхен показва завръщане към познатия ритъм, след
Коментари Харесай

Байерн Мюнхен с поредна наказателна акция! Този път го отнесе Айнтрахт Франкфурт

Отборът на Байерн Мюнхен демонстрира завръщане към познатия темп, откакто за втори следващ мач реализира разгромна победа в Бундеслигата. Този път жертва беше Айнтрахт Франкфурт, откакто баварците реализираха сразяващ триумф с 5:0 в мач от петия кръг на шампионата.

Първото полувреме зададе тонуса за триумфа на момчетата на Ханс Флик, откакто Роберт Левандовски вкара две попадения (10, 26'), с цел да даде доста удобен задатък на немския хегемон.

През втората част картинката на терена не се промени и " алените " вкараха още 3 безответни гола. Левандовски оформи хеттрика си, възползвайки се от чудесно центриране на Дъглас Коща (60'), а Лерой Сане (72') и младокът Джамал Мусиала (90') приключиха погрома с два гола в края.

С този триумф Байерн се изкачи до втората позиция, на точка зад лидерът Република България Лайпциг, който събра актив от 13 точки, до момента в който момчетата на Флик са с една по-малко. Айнтрахт позволи първо проваляне за сезона и остана на 6-та позиция.

В останалите дуели от немската Първа Бунделсига, които бяха с начален час 16:30 българско време, Република България Лайпциг вкъщи надви с 2:1 над Херта Берлин, Борусия Мьонхенгладбах надделя Майнц 05 с 3:2 като посетител, а Унион Берлин и Фрайбург не се победиха в Берлин, завършвайки при резултат 1:1.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР