Отборът на Барселона успешно регистрира почти всички нови попълнения преди

...
Отборът на Барселона успешно регистрира почти всички нови попълнения преди
Коментари Харесай

Барселона регистрира почти всички нови футболисти

Отборът на Барселона сполучливо записва съвсем всички нови попълнения преди старта на сезона в Ла Лига, който за " каталунците " е довечера от 22.00 часа българско време с домакинство против Райо Валекано.

, по-късно същата вечер те сполучливо са записали Роберт Левандовски, Франк Кесие, Рафиня, Андреас Кристенсен, Сержи Роберто и Усман Дембеле.

Това на процедура значи, че и шестимата ще бъдат на линия за дуела против Райо на " Камп Ноу " и ще могат да вземат присъединяване в първия формален дуел на отбора за сезон 2022/23.

Единствено Жул Кунде от новите попълнения на Барса не откри място измежду записаните, като за задачата " лос блаугранас " ще би трябвало да продадат един футболист. В трансферния лист попадат Мартин Брайтуайт, Самюел Юмтити, Френки де Йонг, Сержиньо Дест и Пиер-Емерик Обамеянг. Почти несъмнено обаче от клуба ще си тръгне и Мемфис Депай, който е желан от Ювентус.

Кунде, който през това лято дойде от Севиля пък сега лекува травма и по този начин или другояче нямаше по какъв начин да играе довечера в семейството против Райо Валекано.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР