Отборът на Барселона приема Пари Сен Жермен в решителен четвъртфинален

...
Отборът на Барселона приема Пари Сен Жермен в решителен четвъртфинален
Коментари Харесай

Барса приема ПСЖ с леко предимство в ключов четвъртфинал в ШЛ

Отборът на Барселона приема Пари Сен Жермен в съдбоносен четвъртфинален конфликт в Шампионска лига. „ Каталунците ” се постановиха с 3:2 над своя съперник в първия мач и през днешния ден би трябвало да довършат започнатото.

Срещата е довечера на стадион „ Монджуик ” и е с начален час 22:00. Двубоя ще проследим онлайн в Gong.bg.

Преди седмица в Париж Барса изкова скъпия триумф с голове на Рафиня, който вкара и два и Андрес Кристенсен. За домакините точни бяха Дембеле и Витиня.

  " За нас е доста огромна опция като клуб. Играем у дома, което е плюс - " Монтжуик " би трябвало да обезпечи магическа нощ, както " Камп Ноу " преди. Ще бъде като първия мач. Ще имаме висока отбранителна линия, би трябвало да покажем темперамент, с цел да продължим. Мисля, че възможностите ни са равни. Те са един от най-хубавите тим и имат един от най-хубавите треньори в света. Педри и Гюндоган ми харесват и двамата. Ако има опция да играят дружно. Приличат си, дават ни темп, последния пас. Ключът за триумфа е колективът - в отбрана, в офанзива. Трябва да оставим кожата и живота си, с цел да победим ", показа Шави Ернандес на конференцията преди мача.

В същото време неговият сътрудник отпред на Пари Сен Жермен – Луис Енрике, сподели самочувствие и показа, че отборът му е изцяло подготвен да отстрани Барселона, макар пасива от един гол, който има след първия мач.

„ Ще го създадем. ПСЖ в никакъв случай не е успявал да се класира, откакто е изгубил първия мач вкъщи, само че ние ще го създадем. Първият мач беше доста оспорван. Резултатът не отразява това, което заслужавахме. Можеше да изравним. Трябва да покажем най-хубавата си версия. Убедени сме, че ще обърнем обстановката ", разяснява експертът.

" Падаме и ставаме, това е спортът на високо равнище. Трябва да сме подготвени за това. Имахме задоволително време, с цел да подготвим проекта си за мача. Ще пресираме от първата минута. Когато топката е у нас, ще се опитваме да сътворяваме колкото се може повече положения ", сподели още Луис Енрике.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР