Отборът на Аталанта записа класическа победа от 3:0 срещу Бреша

...
Отборът на Аталанта записа класическа победа от 3:0 срещу Бреша
Коментари Харесай

Аталанта взе своето срещу опашкаря в класирането

Отборът на Аталанта записа класическа победа от 3:0 против Бреша в дуел от 14-и кръг на Серия А. В 26-ата минута Марио Пашалич откри за гостите, а в 61-а още веднъж той повиши на 0:2. Крайният резултат бе завършен в добавеното време от Йосип Иличич.

Първата чиста опция в дуела бе на сметката на Аталанта, само че Марио Пашалич пропиля своя късмет, откакто шутът му бе неакуратен и мина настрана от лявата греда.

В 26-ата минута точно Пашалич откри резултата, откакто стреля от близко с глава и изпрати топката в мрежата на Джеси Йоронен. Хърватският халф проби чудесно и засече центриране на Тимоти Кастане.

В края на първата част пред Пашалич се откри нова опция, само че поради малшанс ударът му с глава срещна лявата греда.

Полувремето приключи със страховит самостоятелен рейд на Йосип Иличич, който преодоля няколко играчи на противника, само че ударът му мина на сантиметри от лявата греда.

В началото на втората част Марио Балотели профука обещаваща опция за Бреша, откакто ударът му се отби в напречната греда.

Малко по-късно Пашалич не остави късмет на Йоронен и за повторно изпрати топката в мрежата му. Нападателят доближи до съвършено подаване и насочи отличен удар по земя, който матира стража на Бреша.

В добавеното време Иличич оформи крайното 0:3 за гостите, откакто нахлу в наказателното поле след невероятна самостоятелна демонстрация и излязъл самичък против вратаря, финтира елегантно и пусна топката в опразнената мрежа.

Така Аталанта събра 25 точки и заема 6-а позиция в класирането, а Бреша продължава да крета и остава на дъното в таблицата единствено със 7 пункта.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР