Отборът на Аталанта победи по категоричен начин единайсеторката на Фрозиноне,

...
Отборът на Аталанта победи по категоричен начин единайсеторката на Фрозиноне,
Коментари Харесай

Аталанта разката Фрозиноне и се изравни с Милан в класирането

Отборът на Аталанта победи по безапелационен метод единайсеторката на Фрозиноне, в мач от 20-ия кръг на италианското футболно състезание.

" Синьо-черните " от Бергамо се постановиха с показателното 5:0 над противника си, изравнявайки се с Милан в таблицата с краткотрайното класиране. В момента и двата отбора разполагат с по 31 извоювани точки, заемайки шестата позиция в класирането. " Росонерите " обаче са и с мач по-малко.

Джанлука Манчини даде преднина на гостите след 11 минути игра, а 60 секунди преди почивката Сапата повиши на 2:0.

През второто полувреме футболистът на Аталанта изуми и почитателите на личния си отбор, вкарвайки още три гола в интерес на спечелилите. Той бе прецизен в 47-ата, 64-ата и 73-ата минути.

Това бе триумф номер 9 за тима през сезона в Серия " А ", като Аталанта съществено усъвършенства головата си разлика, възлизаща на към този момент 44:27 попадения.
 Снимка 374194
Източник:

" Синьо-черните " демонстрираха сериозен интерес към Ивайло Чочев в края на предходната година. Тимът от Бергамо търсеше заместител на контузения Мартин де Роон, който е с контузия в коляното и ще отсъства известно време от игра. Заради това и българският национал бе наблюдаван от Аталанта и попадна измежду обсъжданите имена в селекцията на тима.
 Снимка 331226
Източник:

Преди няколко дни пък стана ясно, че Аталанта провежда втори семинар в България, на който ще приготвя наши треньори за най-новите трендове и практики във футбола. Събитието ще се организира на 1 и 2 февруари 2019 година в хотел " Hotel Western Premier " в София. Представител на Аталанта у нас и съорганизатор на семинара е DKB Sport Group.

Представители на клуба от Бергамо ще изнесат лекции за подготвителния развой в академията им. Темата ще бъде треньорските практики за децата сред 8 и 14 години (l " Attività di Base del Settore Giovanile). Лектори ще бъдат Стефано Бонакорсо, който е главен координатор на процесите в клуба за тази възрастова група и Лука Силвани, който е основен скаут за базисните съставни елементи на играчите, както и координатор в бранш юноши в Аталанта. С опита и понанията си, Силвани е виновен за началната селекция и асортимент на деца и юноши.
 Аталанта победи Каляри с 2:0 за Копа Италия
Късна драма изпрати Аталанта на четвъртфинал за Копа Италия

Головете паднаха чак в 88-ата и 93-ата минута
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР