Отборът на Аржентина победи с 2:1 тима на Чили в

...
Отборът на Аржентина победи с 2:1 тима на Чили в
Коментари Харесай

Аржентина спечели третото място на Копа Америка, изгониха Меси

Отборът на Аржентина победи с 2:1 отбора на Чили в „ дребния финал” на тазгодишното издание на Копа Америка. Успехът на „ гаучосите” им обезпечи утешителното трето място в конкуренцията. Двубоят на стадион “Арена Коринтианс” предложи извънредно доста пристрастености за феновете, които с изключение на три гола видяха още два червени картона, потреблението на системата ВАР, след което падна и почетния гол за Чили, както и доста други забавни обстановки.

Освен с триумфа на Аржентина, мачът ще се запомни и с едвам втория червен картон в кариерата на Лионел Меси. Нападателят на символичните домакини бе изпъден в края на първото полувреме след сдърпване с капитана на Чили Гари Медел.

Както е известно, единственият до момента червен картон на звездата на Барселона още веднъж е с националната фланелка. Той пристигна при дебюта на Меси за първия отбор на Аржентина в контролата против Унгария през 2005 година.

Преди да бъде отхвърлен от игра обаче, Лионел Меси подсети за себе си. Именно той бе „ архитектът” на първия гол за Аржентина в 12-ата минута. Меси бе съборен в центъра на терена, за което бе отсъден фаул. Нападателят бързо се ориентира в обстановката, сграбчи топката и до момента в който футболистите на Чили се разправяха със съдията, той изведе Серхио Агуеро безусловно самичък против вратаря, а за нападател от класата на аржентинеца,не остана нищо друго с изключение на да се разпише за 1:0.

Очаквайте детайлности!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР