Отборът на Арда ще играе бараж за участие в Лига

...
Отборът на Арда ще играе бараж за участие в Лига
Коментари Харесай

Арда ще играе бараж за Европа след победа в Пловдив

Отборът на Арда ще играе бараж за присъединяване в Лига на конференциите против ЦСКА 1948 или Левски, откакто победи Ботев Пловдив с 3:0 като посетител в мач от последния кръг на Първа лига.


По същото време на стадион " Александър Шаламанов " в София Славия победи Локомотив София с 2:0, само че макар успеха " белите " приключват на осма позиция. Преди началото на дуела някогашният македонски национал Дарко Тасевски бе награден с плакети от Славия и БФС, защото поставя завършек на професионалната си кариера. Бившият състезател на Левски стартира дуела като титуляр и бе сменен в 12-та минута. " Белите " трябваше да почакат, с цел да стигнат до успеха против Локомотив, като откриха резултата чак в 88-та минута посредством Владимир Николов, а малко по-късно Роберто Райчев оформи крайното 2:0.

На " Колежа " Светослав Ковачев даде задатък на Арда в средата на първото полувреме, а след почивката удвои преднината на гостите. Ласана Н " Диае вкара трети гол за Арда. По този метод отборът на Александър Тунчев приключва на седмо място в класирането с 58 точки, колкото има и Славия, само че тимът от Кърджали има преимущество в директните дуели.


Така в събота от 19:00 часа Арда ще гостува на ЦСКА 1948 или Левски, а спечелилият ще взе участие в Лига на конференциите. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР