Отборът на Арда Кърджали победи с 5:0 у дома състава

...
Отборът на Арда Кърджали победи с 5:0 у дома състава
Коментари Харесай

Арда разби Локо Пд у дома и влезе в топ 6

Отборът на Арда Кърджали победи с 5:0 вкъщи състава на Локомотив Пловдив в откриващия дуел от 20-ия кръг на родната Първа лига.

По този метод кърджалии записаха най-изразителната си победа в българското състезание, а тя им разреши и да се изкачат до 6-та позиция в класирането с актив от 32 точки и към този момент изостават на единствено два пункта от днешния си противник.

Домакините преобладаваха тотално на своя " Арена Арда ", като звук за головото шоу даде Умар Сако, който откри резултата в 26-та минута след центрира от ъглов удар на Иван Тилев.

След почивката пък Преслав Боруков удвои задатъка на Арда в 51-та минута, вкарвайки във вратата на някогашния си клуб след асистенция на Абубакар Тунгара.

Малко преди да изтече първият час игра в Кърджали Радослав Цонев направи резултата типичен, откривайки головата си сметка за новия си отбор с попадение от дузпа.

В заключителните минути на срещата пък малийският нападател Ласана Н`Диайе беше прецизен на два пъти, с цел да оформи и крайната победа на своя отбор с 5:0.







Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР