От януари Делон е поставен под съдебна защита с назначаване

...
От януари Делон е поставен под съдебна защита с назначаване
Коментари Харесай

Ален Делон със засилена мярка за  сигурност и неотклонение   

От януари Делон е подложен под правосъдна отбрана с назначение на представител, който ще " следи здравословното му положение ". Източници, близки до случая, споделиха на френските медии, че в този момент тази мярка е засилена. Това значи, че законният представител, назначен по делото на Делон, ще следи банковите му сметки и ще следи разноските му.

„ Това би означавало, че Делон към този момент няма цялостна независимост в ръководството на собствеността си и решенията, които може да взема “, сподели неназования източник.

От началото на януари децата му са в спор посредством медиите и правосъдната система за грижите за татко си.

Синовете му Антъни (Anthony) (59) и Ален-Фабиен (Alain-Fabien) (29) считат, че артистът е бил манипулиран от сестра им Анушка, която сякаш желала да скрие същинското му здравословно положение от тях и възнамерявала да го върне в Швейцария.

Наскоро Анушка вкара в съда двамата си братя за нарушение на персоналния живот, откакто беше излъчен диалог сред нея и татко й. Тя търси обезщетение от към 120 000 евро, а процесът е плануван за април 2025 година

Антъни Делон вярваше, че сестра му желае да трансферира Делон в Швейцария, където живее, с цел да избегне заплащането на висок налог върху наследството. Анушка от своя страна твърди, че е желала да заведе татко си в Швейцария, с цел да продължи лекуването си там.

Според Антъни, филмовият деец преди този момент е изразил предпочитание да живее в парцела си в Херцогство и един ден да бъде заровен там.

Ален Делон получи почетната " Златна палма " на 72-ия Международен фестивал в Кан през май 2019 година и това на процедура значи завършек на общественото му наличие. Както по-късно оповестиха френските медии, Делон е получил инсулт през 2019 година, а преди няколко месеца се разбра, че има и лимфом. Делон със своята изключителна филмография и плевел персонален живот, с рядка харизма и хубост, стана част от актуалния мит на международното кино.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР