От всички места във вашия дом, банята е едно от

...
От всички места във вашия дом, банята е едно от
Коментари Харесай

Почистете банята си до блясък с този прост домашен трик!

От всички места във вашия дом, банята е едно от най-трудните за разчистване – мръсните плочки, сапунът по сапунерката, варовиковите отлагания по кранчетата.

Това в действителност може да ви разстрои, изключително откакто банята е място, което постоянно наподобява мръсно незабавно откакто сте го почистили.

Но в този момент можете да измененията всичко! Има примес за разчистване на банята, която елементарно можете да приготвите вкъщи единствено благодарение на две съставки. Този почистващ препарат бързо ще се оправи с всички типове нечистотия.

Ще ви трябват:
1 чаша течен сапун
1 чаша топъл оцет
фуния
спрей-бутилка
гъба

Приготвяне:
Загрейте оцета на печката. Течността би трябвало да е доста топла, само че не толкоз гореща, че да се изгорите. Трябва да можете да потопите пръстите си в нея.

Използвайте фуния, с цел да излеете съставките в спрей-бутилка.

Напръскайте сместа по повърхността, която желаете да почистите и леко изтрийте с гъба.

Съвет. Бъдете деликатни със силиконовите или гумени уплътнения – оцетът може да е прекомерно мощен за тях.

Оставете да работи към 30 минути, преди да изплакнете със студена вода. Веднага ще видите какъв брой бързо и елементарно мръсотията изчезва.

Сместа също по този начин изцяло почиства пода. Вашата баня ще бъде супер чиста за нула време и няма потребност да се тревожите за миризмата – оцетът – ще се изпари!

Никога не сте виждали банята ви да свети по този начин! Тази примес с оцет ще бъде вашият нов почистващ препарат за баня.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР