От време на време археолозите откриват нещо, което не се

...
От време на време археолозите откриват нещо, което не се
Коментари Харесай

Генетичния диск: Още един неудобен артефакт , за който учените удобно мълчат.

От време на време археолозите откриват нещо, което не се вписва в настоящето схващане на човечеството за нещата. Ние имаме микроскопа единствено от няколко века а генетичните проучвания стартират преди към 150 години.Когато при разкопки в Колумбия е открит 6000-годишен каменен диск със подиуми, които се случват на микроскопично равнище, това опонира на всички научни знания до в този момент.Диаметърът му е единствено 27 см, а тежи съвсем 2 кг. И двете страни на този артефакт съдържат деликатно изпълнени относително дребни изображения.Символите са групирани в последователен ред и включват сперматозоиди и яйцеклетки, оплодената яйцеклетка и стадии от развиването на плода. Приема се, че това са всички стадии, през които човек минава по време на вътреутробното си развиване, като се стартира от момента на зачеването или по тъкмо казано всички ​​„ витални цикли “.Геолози от университета в колумбийската столица (Богота) считат, че изследваният на Генетичния диск принадлежи към праисторическата ера и е на 6 хилядадачи години. Предположението за достоверност се основава на записите от разкопките на професор Хайме Гутиерес.


 geneticheskij disk opisanie s foto istoriya artefakta nauchnie dokazatelstva i teorii 2 - Генетичния диск: Още един неуместен артефакт, за който учените комфортно мълчат.
Генетичният диск толкоз доста изумява експертите, защото даже и през днешния ден сходна задача е съвсем невъзможна. В съответния случай обаче изображенията по-скоро наподобяват на тип щампа, а не на резба, направена с някаква непозната технология.Това не е единственото объркващо изобретение, направено в Южна Америка.Археолозите са разкрили големи каменни монументи и великански скелети отпреди 14 000 години,така че признаването от страна на учените, че нещо необичайно се е случило там в праисторическите времена, на фона на стотиците неуместни артефакти,не би учудило никой.Защо не го вършат?
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР