От "Воля" призовават да се стигне докрай в разследването относно

...
От "Воля" призовават да се стигне докрай в разследването относно
Коментари Харесай

Воля: Видно е защо Красимир Каракачанов подкрепи Валери Симеонов

От "Воля " приканват да се стигне до дъно в следствието по отношение на Държавната организация за българите в чужбина /ДАБЧ/, оповестиха от партията.

"Новината за антикорупционната акция в организацията за българите в чужбина, чийто ръководител е от Обединените патриоти, е следващото доказателство, че тези хора петнят патриотизма и по никакъв метод не пазят ползите на България. Вероятно изнесеното все още е единствено върхът на айсберга. Призоваваме проверяващите да стигнат до края на веригата от подкупи ", показва в своя позиция водачът на "Воля " Веселин Марешки.

Агенцията е в ресора на вицепремиера Валери Симеонов, означават от "Воля ". Неотдавна, във връзка на следствие, че Вътрешна македонска революционна организация е трансформирало тази активност в доста печеливш бизнес, от "Воля " е отправено парламентарно запитване към Симеонов.

Въпросът ни беше върнат с процедурни пояснения, както и с оправданието, че не се плануват питания по медийни изявления, показват от партията. Според тях е видно за какво водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов е подкрепил сътрудника си Валери Симеонов по повод репликата му към майките на деца с увреждания. "Гарван гарвану око не вади " - умно споделя нашият народ. Ние от "Воля " считаме, че е извънредно време тези гарвани да излетят от политиката, с цел да не нанасят повече вреди на българския народ ", разясняват от партията.

Според "Воля " позицията на Обединените патриоти по случая е унизителна за самите тях. "Когато техният човек е правил далаверите, са си мълчали всички и им е бил комфортен, а когато го разкриха - се дистанцираха от него ", разясняват още от партията на Веселин Марешки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР