От Възраждане“ също са категорично против решението на ЦИК за

...
От Възраждане“ също са категорично против решението на ЦИК за
Коментари Харесай

От „Възраждане“ също са категорично против решението на ЦИК

От „ Възраждане “ също са изрично срещу решението на ЦИК за общо регистриране на машинния и хартиения избор в изборните протоколи. Пред Дарик радио водачът на партията Костадин Костадинов разяснява, че решението дава опция за деформиране на изборния резултат.

По-рано стана ясно, че коалиция „ Продъжваме смяната – Демократична България ” ще сезират Административния съд за решението на ЦИК за общо регистриране на вота от хартияи машина в секционния протокол.

Пред Дарик радио Антоанета Цонева от „ Демократична България ” дефинира решението на изборната комисия като скандално и цинично. По думите ѝ с него се отваря вратата за големи изборни измами иколосални човешки неточности.

Преди това Никола Минчев от " Продължаваме промяната " разяснява пред Дарик радио, че решението на Централната изборна комисия е разочароващо.

Той дефинира като почтена постъпката на Цветозар Томов да подаде оставка като представител на ЦИК и акцентира, че дружно с „ Демократична България “ ще апелират решението на Комисията.

Следвайте ни във,и
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР