От уличен протест до супермаркет, от бистро до летище –

...
От уличен протест до супермаркет, от бистро до летище –
Коментари Харесай

Българка дефилира за Chanel в Париж

От махленски митинг до супермаркет, от бистро до летище – Карл Лагерфелд меко казано обожава да показва моделите си по най-нестандартния метод. Изключение не прави и сбирката пролет/лято 2019, която бе показана на Седмицата на модата в Париж. Гран Пале или другояче казано Големият замък на Шанз-Елизе се трансформира в морски бряг за дефилето на френския бранд.
Пясък, морски талази и безпределно синьо небе бяха единствено част от декора на превъзходното шоу, написа iWoman.bg. По този метод Chanel още веднъж съумяха да покажат една друга страна на суровия фешън свят, демонстрирайки заниманията и живота оттатък този " стъклен капак ".
Звездата на ревюто за трети път бе Кая Гербер, която бе преобразена с черни джинси, бяла риза и брандиран колан.

Няма по какъв начин да не отбележим обстоятелството, че за пръв път от десетилетие на " подиума " се появи и българка. Това бе 16-годишната Белослава Хинова, която е персонално определена от Лагерфелд. Красавицата дефилира по пясъка с бял сет, шапка и слънчеви очила.

Що се отнася до показаната сбирка за пролетно-летния сезон, можем да кажем, че в стилната къща няма изключително оживление. Моделите бяха изчистени, семпли и елегантни. Доминираха обичайните за марката пепитени сака, само че без закопчаване, дантелените детайли, а цветовата гама бе приглушена – розова черупка и морска пяна, за разлика от вечерната сбирка, решена в черен цвят, само че с разнообразни текстури.
Несъмнено шапките за слънце бяха свързващият детайл в цялото ревю.


Култовите чанти на Chanel влязоха в ролята на колиета, а акцентът измежду аксесоарите бяха ръкавиците без пръсти, въодушевени от самия Карл Лагерфелд.

Именитият дизайнер пък провокира същински възторг, появявайки се на стилното събитие без паметните си слънчеви очила.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР