От УЕФА излязоха с официално становище по повод снощните грозни

...
От УЕФА излязоха с официално становище по повод снощните грозни
Коментари Харесай

Сериозно наказание очаква Рома заради изцепките на феновете преди двубоя с Ливърпул

От УЕФА излязоха с публично мнение във връзка снощните грозни подиуми, разиграли се преди дуела сред Ливърпул и Рома на " Анфийлд ", приключил 5:2 в интерес на " мърсисайдци ".

Припомняме, че към 20 ултраси на " вълците " причакаха последователи на домакините и ги пребиха с колани и бухалки. При случая пострада тежко 53-годишен почитател на Ливърпул, който е с тежки пострадвания по глава и сега е в болница в сериозно положение. Седем участници в мелето пък са задържани.

 Ливърпул надигра Рома с 5:2 и направи крачка към финала в Шампионска лига
Египетското " проклинание " застигна и Рома, Ливърпул на крачка от край в Шампионската лига!

Уникално шоу на Мо Салах при разгрома с 5:2, " вълците " още веднъж се нуждаят от огромен поврат

" В УЕФА всички сме шокирани от подлата офанзива преди мача в Шампионска лига. Нашите мисли в този момент са със фамилията на потърпевшия. Такива, които атакуват по този низък метод, нямат място във футбола. Ще изчакаме отчетите от мача и ще преценим какви дисциплинарни ограничения да предпиемем ", написа в известието.

" В УЕФА всички сме шокирани от подлата офанзива преди мача в Шампионска лига. Нашите мисли в този момент са със фамилията на потърпевшия. Такива, които атакуват по този низък метод, нямат място във футбола. Ще изчакаме отчетите от мача и ще преценим какви дисциплинарни ограничения да предпиемем ", пък е мнението на Рома.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР