От цялата страна постъпва информация, че ГЕРБ използват администрацията в

...
От цялата страна постъпва информация, че ГЕРБ използват администрацията в
Коментари Харесай

БСП ще брои паралелно гласовете от евроизборите

" От цялата страна постъпва информация, че ГЕРБ употребяват администрацията в акцията и упражняват напън върху хората. Кметовете, определени от Българска социалистическа партия, се оплакаха от целенасочени, засилени инспекции.
Правим цялостна готовност за отбрана на хората. Бъдете до всеки, върху който се упражнява напън. Знаем, че ГЕРБ, в деня на изборите, манипулират вота. Затова ще имаме масирано наличие в комисиите със покровители и наблюдаващи.
Правим организация за редом броене " , съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, оповестиха от пресцентъра на партията. 
Ръководството на Българска социалистическа партия през днешния ден събра към двеста регионални ръководители, кметове, ръководители на общински препоръки и депутати на среща.
На нея беше разискван ходът на акцията за Европейските избори и организацията на изборния ден. 
Преди дни от Българска социалистическа партия желаеха и наказания против премиера Борисов по тази причина, че употребява държавен запас за водене на предизборна акция.
В предаването " Лице в лице " обаче Борисов изясни, че просто си прави работата като министър председател и това няма нищо общо с изборите. ЦИК също не откри нарушавания.
По-късно Българска социалистическа партия пък упорстваха министър председателят да излезе в длъжностен отпуск по време на изборите. 
Борисов е безапелационен, че няма желание нито да подава оставка, нито да излиза в отпуск, защото съгласно него обвиняванията на Българска социалистическа партия и президента са неоснователни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР