От този месец всички клиенти на ДЗИ Животозастраховане с групова

...
От този месец всички клиенти на ДЗИ Животозастраховане с групова
Коментари Харесай

С ДЗИ може да запазите медицински преглед онлайн

От този месец всички клиенти на ДЗИ " Животозастраховане " с групова здравна застраховка " Комплексна здравна помощ " към този момент могат да потърсят нужния им медицински експерт и да запазят час за обзор при него напълно онлайн в платформата SuperDoc.bg.
SuperDoc.bg е най-голямата платформа за онлайн резервации на лекарски прегледи в цялата страна, в която могат да се открият над 1000 лекари, работещи със здравното покритие на ДЗИ, профилирани в над 40 специалности от над 100 медицински центъра.
До момента процедурата по желание на доктор и резервирането на час за обзор беше допустимо посредством позвъняване на Здравен контактен център на ДЗИ на телефон 0700 11 555 или през онлайн платформата на ДЗИ, налична през корпоративния уеб страница.

Сега потребителите имат опция да го създадат, с изключение на като употребяват съществуващите варианти, по този начин и напълно цифрово през платформата SuperDoc.bg. Преди това е належащо само да се записват и вкарат номера на своята ДЗИ Здравна карта.
В платформата те могат да прегледат експертите, които работят със здравното покритие на ДЗИ, да ревизират рейтинга и мненията за съответния лекар, както и здравното заведение, в което приема пациенти и да вземат осъзнато и осведомено решение при кого да отидат на обзор.
SuperDoc.bg дава удобството пациентите да видят кой е най-ранният вероятен час за съответния експерт, а откакто го запазят – получават SMS нотификация с удостоверение от страна на ДЗИ.
Новата цифровата услуга на най-дългогодишното застрахователно сдружение в България е част от тактиката на ДЗИ " Животозастраховане ", която цели да дава новаторски и напълно цифрови решения на своите клиенти. Също по този начин услугата е и разумно продължение на вече дейното партньорство с платформата за телемедицина - Healee.
С въвеждането на тази нова цифрова услуга ДЗИ " Животозастраховане " ЕАД за следващ път потвърди, че главен приоритет на компанията е поддържането и гарантирането на високо равнище на обслужване на клиентите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР