От Топлофикация-София са проверили в сайта на Агенцията по вписванията

...
От Топлофикация-София са проверили в сайта на Агенцията по вписванията
Коментари Харесай

От "Топлофикация"-София проверили в сайта на Агенцията по вписванията осъдения от нея

От " Топлофикация " -София са ревизирали в уеб страницата на Агенцията по вписванията кой е притежател и какви са данните на наказания от нея за неплатени сметки на жилище в " Люлин ". Това се схваща от прессъобщение на сдружението откакто по-рано през днешния ден от Агенцията по вписванията оповестиха, че публична информация не им е желана.

Проблемът е в това, че наказаният за неплатени сметки Стефан Иванов от Смолян е потърпевш вместо човек със същото име от София.

От топлофикационното сдружение показват, че разполагат с разпечатка от Службата по вписванията, направена на 18.04.2013 година, където са посочени трите имена и личното ЕГН на жителя от гр. Смолян в качеството му на притежател на парцела в ж.к. " Люлин ".

При съществуването на обществен указател, свободно наличен за потребителите, належащо ли е да се желае в специфичен порядък информация от Агенция по вписванията за всеки обособен проблем, питат риторично от софийското сдружение.

И питат в случай че в показания от частния правосъден реализатор документ за регистриране е имало неправилност по повод притежателя на парцела и неговите персонални данни, за какво съдията по регистриране не е отказал да впише акта на частния правосъден реализатор.

Освен това напомнят, че две правосъдни инстанции са приели за достоверни документите, с които е заведено делото против длъжника.

В " Топлофикация София " ЕАД работят способени чиновници, които следват строго условията на закона и процедурите, умеят да боравят с документи и публична информация и поставят нужните старания, с цел да не уронват престижа на компанията, заключават от компанията.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР