От тази вечер НДК ще осветява сградата си за неопределен

...
От тази вечер НДК ще осветява сградата си за неопределен
Коментари Харесай

НДК ще освети сградата в българския и европейския флаг в знак на солидарност към ситуацията с коронавируса

От довечера НДК ще осветява постройката си за неустановен интервал от време в цветовете на българския и европейския байрак в символ на взаимност към изключителна обстановка с ковид в Италия и другите страни от Европейски Съюз.

Визуалното обръщение цели да влияе ободряващо върху страстите на хората и да поддържа българския дух и възприятието за реципрочност. Екипът на НДК е убеден, че в комплицирани обстановки е значимо да останем обединени и да запазим вяра, да сме уверени, че компликациите ще преминат по-лесно, в случай че всички сме задоволително виновни и да имаме вяра в силата на нашия самостоятелен и общностен дух. Поддаването на суматоха, боязън и отчаяние не оказват помощ в нито една изключителна житейска обстановка.

Ето какви ограничения предприе спешният щаб след Съвета по сигурността

НДК приканва своите фенове да се придържат прецизно към пропоръките на Националния щаб и здравните управляващи, да бъдат солидарни, да имат отговорност към себе си и към близките и да намерят своя метод за персонално другарство с изкуството във всичките му форми.

Жената с ковид в София е в сериозно положение, има нови 7 съмнителни души

Когато минете около НДК, вдигнете взор нагоре и бъдете уверени, че дружно ще преодолеем всичко, приканват от пресцентъра на двореца.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР