От тази седмица пътниците с камера на мобилните си телефони

...
От тази седмица пътниците с камера на мобилните си телефони
Коментари Харесай

KLM въвежда технология на добавена реалност за проверка на ръчен багаж

От тази седмица пасажерите с камера на мобилните си телефони ще могат елементарно да ревизират, дали багажът им е с верните размери. За тази нова услуга KLM Royal Dutch Airlines употребява технология на добавена действителност

Новата услуга на KLM употребява транспарантен виртуален куфар, който дава индикации за разрешените размери за ръчен багаж на борда. Технологията на добавена действителност (Augmented Reality) разрешава виртуалната картина да бъде употребена интерактивно, като се съпоставя с действителността. Това улеснява пасажерите да ревизират от у дома, дали техният ръчен багаж дава отговор на допустимите размери. Услугата е налична през мобилното приложение на KLM за потребителите на операционна система iOS.
KLM е една от водещите компании в потреблението на технология на добавена действителност
Кралските авиолинии са една от водещите компании в потреблението на интерактивната технология за даване на потребителски услуги. В бъдеще KLM ще продължи да развива и усъвършенства услугата, с цел да предлага на потребителите си най-актуалната технология на AR (Augmented Reality).

Pieter Groeneveld , Старши вицепрезидент на цифровия отдел на Air France KLM :
“Чрез потреблението на капацитета на технологията на добавена действителност (Augmented Reality), KLM подхваща нова стъпка в изискванията на снабдяване на цифрови услуги. Услугата за инспекция на ръчен багаж с технологията на AR разрешава на пасажерите да проследят дали техният багаж е с допустимите размери. С въвеждане на услугата, ние слагаме потребностите на нашите клиенти преди всичко. И в бъдеще ще продължим да бъдем измежду пионерите в нововъведенията, които са в полза на нашите пасажери. ”
KLM с повече начинания с AR технология (Augmented Reality)
Тази нова комфортна услуга е предшествана от други сполучливи AR начинания на KLM, като 360-градусовото изображение на самолета Dreamliner. „ House 98 “ е друго интерактивно  преживяване, налично за клиентите на KLM. То наблюдава историята на производителя на самолети Антъни Фоккър и може да се следи от консуматори на iOS11.

Във видеото можете да видите по какъв начин работи инспекцията на ръчен багаж с технологията на AR.
https://www.youtube.com/watch?v=LAvRIFN_hNc&feature=youtu.be
Приложението на KLM е изтегляно милиони пъти
Приложението на KLM има повече от 100,000 дейни консуматори дневно, а не по-малко от 70% от тях го употребяват няколко пъти месечно. Функциите му служат за възстановяване на цялостния комфорт преди, по време и след полет.

Проверката на ръчен багаж с технологията AR е единствено една от услугите, които предлага приложението. Сред тях са и настояща полетна информация, резервация на полет, онлайн чекиране, събаряне на бордова карта или резервация на съответни места. Приложението също по този начин вкара и цифрова карта на повече от 24 летища, която оказва помощ на пасажерите да се ориентират по-лесно при намиране на своя терминал да вземем за пример. С функционалността “Milestones ”, клиентите могат да употребяват приложението на KLM, да открият потребна информация и препоръки, които са направени в сходство с тяхната пътническа история. Ако да вземем за пример полет от Schiphol е отсрочен, пасажерите могат да задействат цифров ваучер за закуска или меню. Друго улеснение на приложението е опцията потребителят самичък да направи смяна на резервацията на първия си полет.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР