От тази седмица гл. арх. Илияна Аврамова осъществява правомощия си

...
От тази седмица гл. арх. Илияна Аврамова осъществява правомощия си
Коментари Харесай

Община Разлог подобрява административното си обслужване, чрез промяна работния график на Главния архитект

От тази седмица гл. арх. Илияна Аврамова реализира пълномощия си според Закон за устройство на територията, управлява и управлява дейностите по устройственото обмисляне, проектирането и строителството на територията на общината, с изменен от 4 на 8-часов работен ден.

“От началото на годината до днешна дата Община Разлог е обработила, в законосъобразни периоди, над 300 строителни документи. Инициативата за смяна работното време на арх. Аврамова бе преприета в отговор на нарасналия се в пъти брой преписки и ползата за издаване разрешителни за градеж на територията на община Разлог, през последните 2 години. Осигурявайки в допълнение време за обработка на документи от страна на Главния проектант, Община Разлог ще даде и опция на жителите от цялата община и вложители, да получат експертна оценка за своите планове и усъвършенствано административно обслужване. ”, разяснява господин Иван Гюров.

Главният проектант на Община Разлог е зает всекидневно с: издаване разрешителни за градеж, механически паспорти, удостоверения за толерантност, визи за планиране, утвърждения на Подробен устройствен план, присъединяване в експертни препоръки за обработка на получени преписки, приготовление на молби и писма - отговор до разнообразни институции.

Община Разлог уведомява всички заинтригувани страни, че приемните дни на арх. Аврамова са сряда и четвъртък от 15:00 до 17:00 часа.

При неотложни обстановки, Главният проектант на Община Разлог ще бъде разполагаем и през останалите делнични дни, за обработка на документи или отговор на въпроси.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР