От тази гледна точка освен този системен проблем с културата

...
От тази гледна точка освен този системен проблем с културата
Коментари Харесай

Адв. Екимджиев доказа пред Евросъда злоупотребата със СРС в България и ролята на Цацаров и Гешев

От тази позиция с изключение на този систематичен проблем с културата на корист със СРС-та, той слага на фокуса на публичното внимание и активността на

Спецсъдилищата, както и активността на Сотир Цацаров и забележителния принос на управлението на прокуратурата, в лицето на Иван Гешев, което дело стана фиктивен мотив и съображение да бъдат подслушвани стотици участници в митингите. Това разяснява адв. Михаил Екимджиев в ефира на " Честно казано с Люба Кулезич "

Известният юрист Михаил Екимджиев дружно с сътрудника си Александър Кашъмов потвърди пред Европейския съд по правата на индивида, че в България подслушването и складирането на компромати е „ инструмент за привилигировани “, а предпазени няма.

" Дори без решение на Европейския съд, тези решения би трябвало от дълго време да са взети. Дори и да няма осъществяване на решенията, ние ще продължаваме както до момента. През 2017г. спечелихме първото дело за потребление на СРС-та, бяха признати закони като слънце, само че зад тях действаше една ретроградна посттоталитарна процедура, която ги лиши от наличие ", сподели още юристът.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР