От там съветват българите да следят статуса на полетите и

...
От там съветват българите да следят статуса на полетите и
Коментари Харесай

Случва Се В Момента: Аларма За Много Българи! На Тези Летища Е Ад!

От там поучават българите да наблюдават статуса на полетите и при нужда да трансформират датите на към този момент закупените билети.

Министерство на външните работи осведоми, че посолството на България в Лондон е в контакт с представителството на авиопревозвача " България еър ". Според информацията от българския транспортьор не се чакат анулирани полети от и за английската столица.

От пресцентъра прецизират, че ефикасна стачка на техническия личен състав на летището, с изключение на на 5 и 6 август се чака и на 23 и 24 август 2019 година

Лондонското летище " Хийтроу " заяви по-рано на 3 август, че анулира 172 полета поради стачка, планувана за 5 и 6 август. Летището, което е най-натовареното във Англия, превантивно анулира полетите въпреки към момента да се водят договаряния с Юнайт (Unite), най-големият английски синдикат, за попречване на протестните дейности.

" Хийтроу " посочи, че като част от проекта за дейности при непредвидени обстановки работи с самолетните компании, с цел да понижи броя на полетите през интервала на стачката.

Юнайт предизвести, че близо 88 000 пасажери могат да бъдат наранени, в случай че в понеделник и вторник бъдат анулирани 20 % от полетите.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР