От столицата на България ще се осъществяват вътрешни операции на

...
От столицата на България ще се осъществяват вътрешни операции на
Коментари Харесай

Световната банка откри свой офис за споделени услуги в София

От столицата на България ще се реализират вътрешни интервенции на международната финансова институция. За тази цел ще бъдат наети 300 експерти главно в областта на осведомителните технологии.

След Индия България става хазаин на втория изнесен офис на Световната банка. Софийският хай-тех парк приютява експертите, които ще подсигуряват активността на финансовата институция. Двама младежи от националния тим по синтетична биология обясниха за какво са избрали да останат в България.
Микаела Станчева: Моята персонална мотивация да остана в България е тъй като съм си вкъщи
Децата като вас са най-хубавата реклама на страната, обърна се министър председателят Бойко Борисов към двамата млади учени. Световната банка консултираше България при концесията на " Летище София " и Борисов предложения банката да финансира и следи построяването на транспортния кулоар София-Скопие-Тирана.
Бойко Борисов, министър-председател: Индустриалните зони се множат и би трябвало да ви кажа, че сега, в който я създадем, тя към този момент е цялостна индустриалната зона.
Главният административен шеф на Групата на Световната банка Шаолин Янг уточни, че с офиса в София банката ще разпределя по-ефективно корпоративните си запаси и ще може да оказва помощ още повече на бедните хора по света. Той е извънредно удовлетворен от новите работни места в България, а финансовият министър Владислав Горанов му отговори с шеговити предложение.
Владислав Горанов, министър на финансите: Няма потребност да бързате да местите централата, само че може да го обмислите.
Официалните посетители разгледаха работните места на чиновниците на Световната банка в София и оставиха послания на особено пано.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР