От средата на август всеки желаещ може да стане част

...
От средата на август всеки желаещ може да стане част
Коментари Харесай

Незабравимо лято с тенис на маса в Мидия Фемили Резорт“ през август и септември

От средата на август всеки искащ може да стане част от един от най-интересните и смислени планове, който ще се реализира в зеленият курортен комплекс Той е обвързван с един позабравен, само че носещ изключителни достижения за страната ни спорт.

Тенисът на маса е бил от тези спортове, в които българските състезатели са бележили невероятни триумфи. Името на Мариано Луков е било мощно публикувано и е будело удивление, тъй като е предизвиквал боязън даже у най-хубавите в света - китайските играчи. Европейската ни шампионка Даниела Гергелчева пък е чудото за България в тениса на маса. Подобна спортна популярност не може, а и не би трябвало да бъде подритната под масата. Зад това мнение се сплотяват Мила Янакиева и Борис Влахов. Тя е управител на " Мидия Фемили Резорт ", а той - някогашен народен треньор по тенис на маса и сегашен на Търговска колегия " Панагюрище ".

След на пръв взор инцидентна среща посред им, у двамата се заражда обща концепция - пускане на образование и подготовка за възрастни, деца и младежи за професионални и любителски курсове по тенис на маса.



И двамата не утвърждават наклонността деца и възрастни да прекарват огромна част от времето си пред екраните на телефони и компютри, вместо в придвижване и измежду природата. За да се преборят с наклонността, те дават една доста добра опция, която съчетава мечтаната лятна почивка с удоволствието от тениса на маса и развиване на атлетичните умения и централизация. Последващият въпрос у двама им е бил, къде да осъществят тази своя концепция. Подобен огромен план изисква пространство, професионално съоръжение и доста отдаденост от страна на уредниците. И по този начин най-хубавото решение е било тези курсове да се проведат в " Мидия Фемили Резорт “.

Красивата база на самия морски бряг е допустимо най-подходящото място за подготвителен център. В него ще се осъществят лагери за хора от всевъзможни възрастови групи. Тази година летните курсове ще започват от 16 август. В „ Мидия Фемили Резорт “ към този момент има подготвени зали, оборудвани с професионални маси и хилки. Очаква се да има треньори, които да се занимават с по-напредналите в спорта и такива, които да образоват феновете. Лагерът ще е в продължение на седем дни и ще събере всички обичащи тениса на маса. Екипът от треньори сортира точно Борис Влахов. По негови думи, присъстващите ще имат опцията да развиват своите качества, да поддържат връзка между тях, да се опознават и да черпят познания от своите треньори. " А дружно с това и да релаксират в един прелестен комплекс, в който има условия за развлечение и отмора за деца и възрастни ", добавя Влахов. Финалът на сезона ще бъде подложен с шампионати, в които е заложено да има специфични награди за спечелилите.

„ При фамилни почивки, в които е включена и тренировката за член на фамилията, ще имаме специфични отстъпки, както и за лагерите за дребните състезатели, в които осигуряваме цялостен интернат и чиста и здравословна храна от градините на „ Мидия Резорт “, с цел да сме сигурни, че ваканцията е освен приятна, само че и потребна “, показа мениджърът на комплекса Мила Янакиева.

Повече информация, можете да получите или на телефон: 0884 888 655
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР