От Спаси София отново питат Столичната община какво се случва

...
От Спаси София отново питат Столичната община какво се случва
Коментари Харесай

Ремонтът на Западния парк е спрян, сигнализира Спаси София

От " Спаси София " още веднъж питат Столичната община какво се случва с ремонта на Западния парк.

Активистите оповестяват, че на строителната площадка няма нито служащи, нито техника и явно не се работи, макар че планът е трябвало да бъде приключен до края на 2018 година

От организацията акцентират, че това е единственият парк за редица столични квартали, само че повече от година е негоден поради необезопасените ровове и разораните алеи.

" Питаме по какъв начин госпожа Фандъкова ще излезе пред столичани да изиска четвърти мандат, щом месеци наред бяга от пояснения за неспиращите проблеми на основните обекти? ", недоволстват деятелите.

Според тях фактът, че сходни забавяния има на всички огромни планове на Столична община, потвърждава, че казусът е систематичен и това управление не разполага с нужните пълномощия, с цел да ги извърши качествено и в период.

От " Спаси София " акцентират, че това е петият сигнал за ремонта на Западния парк. Те алармират и че част от осведомителните табели, наложителни за всеки план, който се финансира със средства на Европейски Съюз, към този момент са отстранени, а планът е предоставен за препроектиране на общинското сдружение " Софияпроект ".

Плащат се пари на частни проектантски сдружения за планове, цялостни с недостатъци, които след това би трябвало да бъдат поправени от страна на общинските предприятия, показват деятелите. Според тях това е неприятна процедура, която би трябвало да се приключи. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР