От служебното правителство на Гълъб Донев са изискали информация от

...
От служебното правителство на Гълъб Донев са изискали информация от
Коментари Харесай

Кабинетът питал службите за камиона на Кримския мост

От служебното държавно управление на Гълъб Донев са изискали информация от специфичните служби по тематиката с камиона, който се взриви на Кримския мост. Това разгласи представителят на кабинета Антон Кутев, представен от Българска телеграфна агенция и БНР. 

" Проверки се вършат и от Държавна организация " Национална сигурност " (ДАНС), и от Министерство на вътрешните работи. Какви ще бъдат резултатите, следва да забележим ", сподели той. 
 Русия подозира и българско присъединяване в офанзивата против Кримския мост Обновена
Русия подозира и българско присъединяване в офанзивата против Кримския мост

Според съветските управляващи, атентатът е проведена от украинските спецслужби, с помощта и на съветски жители

Вчера, 9 октомври, ръководителят на Следствения комитет на Русия Александър Бастрикин съобщи, че камионът, взривен на Кримския мост, е минал по маршрут, включващ и България.

По-рано денем да отговори за какво България участва в информацията, изнесена от съветска страна за гърмежа на Кримския мост.

От за ликвидиране на папа Йоан Павел Втори и споделиха, че и тогава името на страната ни е забъркано неоснователно, а Бойко Борисов сподели, че и пред него папа Йоан Павел е отрекъл присъединяване на страната ни в този атентат.

" Аз, в случай че съм на мястото на съветските служби, ще ми е забавно не от кое място е тръгнал камионът, а къде е бил претрупан . Ясно е, че гърмежът не е претрупан тук, тъй като не може да мине границите, ще се самовзриви някъде ", сподели Борисов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР