От Шумен министър-председателят на България Бойко Борисов разкри подробности за

...
От Шумен министър-председателят на България Бойко Борисов разкри подробности за
Коментари Харесай

Борисов: Акцията на ГДБОП е срещу съдии в БФС

От Шумен министър-председателят на България Бойко Борисов разкри детайлности за спецакция на ГДБОП в офисите на БФС в Национална футболна база.
По думите му, акцията е подготвяна няколко дни и няма общо с расисткия скандал и оставката на Борислав Михайлов.
" Оставката на Борислав Михайлов? Това си е работа на БФС. Аз споделих какво стопираме да вършим за тях, с цел да не каже някой, че се мешаме в работата им. Преди известно време си говорихме за почит и непорочност във футбола - те обаче не се вслушаха. Явно взеха решение, че с сътрудниците, с които се срещахме и ги предупреждавайме, си вършим на ниска цена PR ", разяснява Борисов.
„ Преди известно време ние говорихме точно за почит, за непорочност на взимане на съдийски решения, за ненамесата в работата им. За страдание те не се вслушаха и мислеха, че с сътрудниците, които се срещахме и ги предупредихме си вършим на ниска цена ПР. Исках да съм ги предизвестил, с цел да не може по-късно някой от ФИФА и УЕФА да ми прави забележки. Те не се съобразиха и това, което службите ми рапортуваха сутринта, просто съответстваха няколко неща дружно. Операцията беше планувана няколко дни преди вчерашния мач. ", сподели още Борисов.
" Не е моя работа да разясня интервенцията - има съдии, които ще вземат решение - тече към този момент дело ", добави министър председателят.
По информация на Българска национална телевизия се проверяват двама съдии. Събират се доказателства за уговаряне на мачове и корупция от страна на съдийската комисия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР