От щаба на Владимир Путин обявиха, че Москва има сериозни

...
От щаба на Владимир Путин обявиха, че Москва има сериозни
Коментари Харесай

Путин не е съгласен с обвиненията на Байдън. Дзинпин не бил напускал Китай от началото на пандемията

От щаба на Владимир Путин оповестиха, че Москва има съществени планове във връзка с изменението на климата.

" Не сме съгласни ", съобщи представителят на Кремъл Дмитрий Песков пред кореспонденти, когато бе запитан за обвиняването на Байдън, че Китай и Русия не съумяват да покажат водачество във връзка с изменението на климата.

" Разбира се, не омаловажаваме смисъла на събитието в Глазгоу, само че дейностите на Русия са поредни, премислени и съществени ", сподели Дмитрий Песков, представен от " Стандарт ".

Във вторник Байдън подлага на критика Путин за това, че не е участвал на конференцията, като съобщи:

" Неговата тундра гори - безусловно, тундрата гори. Той има съществени, съществени проблеми с климата, а не показва подготвеност да направи каквото и да било ", сподели президентът Джо Байдън.

Дмитрий Песков съобщи, че Москва е добре осведомена с последствията от изменението на климата и в действителност е изправена пред " по-сериозни провокации " от други страни.

" Тундрата в действителност гори. Но дано не забравяме, че горите горят и в Калифорния, горите горят и в Турция, и в други страни ", сподели Песков.

Песков съобщи, че Русия е заела " доста виновна " позиция във връзка с изменението на климата с дълготрайни проекти за понижаване на излъчванията и диверсификация на енергийните източници.

Той сподели, че Байдън може да не е бил наясно с тези проекти, когато е приказвал, и че при идната персонална среща на двамата водачи " президентът Путин ще има чудесна опция да опише на президента Байдън какво вършим във връзка с климата ".

Си Цзинпин, който е отпред на най-големия замърсител на планетата с парникови газове, виновни за изменението на климата - не е пътувал отвън Китай от началото на пандемията и също пропусна срещата COP26.

На рецензиите на Байдън за отсъствието му от срещата на върха, представителят на китайското външно министерство Ван Уенбин отговори:

" Действията приказват по-силно от думите. Това, от което се нуждаем, с цел да се оправим с изменението на климата, са съответни дейности, а не празни думи. Действията на Китай в отговор на изменението на климата са действителни ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР