От седмици наред Чики Бегиристайн проучва възможностите за подобряването на

...
От седмици наред Чики Бегиристайн проучва възможностите за подобряването на
Коментари Харесай

Реал Мадрид след изкъсо опцията Рахийм Стърлинг

От седмици наред Чики Бегиристайн изследва опциите за подобряването на контракт на Рахийм Стърлинг. Английският нападателен футболист подписа за последно с Манчестър Сити през предишния ноември, само че испанският Реал Мадрид следи доста деликатно обстановката с него.

Стърлинг има желанието да се приказва за него, както за Кристиано Роналдо и Лионел Меси във футболен аспект. Въпреки че първенецът на Англия е подготвен да извърши условията на играча, той вижда себе си в средносрочен проект да заиграе в Реал Мадрид. През това лято „ дясната ръка” на Флорентино Перес – Хосе Анхел Санчес, е коментирал на среща на управлението на „ лос меренгес”, че би трябвало да се направи атака по привличането на Стърлинг. Проблемът по този трансфер за играча се явява Хосеп Гуардиола, който е основният проектант за неговия игрови напредък. Същевременно престижът, който има в Барселона и Реал Мадрид към този момент не е по този начин извънреден, както преди. Точно поради това клубове, като Ман Сити и Ювентус са мечтана дестинация за всеки експерт.

Испанските медии настояват, че оферта от "лос бланкос " се чака още през идващото лято, даже Стърлинг да подпише контракт с "гражданите ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР