От седмица полицаите са локализирали килъра Стоян Зайков край Долна

...
От седмица полицаите са локализирали килъра Стоян Зайков край Долна
Коментари Харесай

Шефът на МВР Младен Маринов поздравява полицаите след тежката акция за обезвреждането на кървавия килър Стоян Зайков - униформените дебнали Чане в района от седмица

От седмица служителите на реда са локализирали убиеца Стоян Зайков край Долна баня. Униформените са имали информация, че той е прекосил планината и обикаля из изоставени вили в региона. От през вчерашния ден са разкрили по-горещи следи и през днешния ден са съумели да го издирят изцяло. При опита да бъде хванат обаче, той разкрил престрелка и единствено поради положителната организация на акцията няма потърпевши служители на реда, научи ПИК от хора от Министерство на вътрешните работи.

На място до минути ще е вътрешният министър Младен Маринов, с цел да поздрави униформените за сполучливо извършеното търсене, което въпреки и дълго, е проведено чудесно и няма потърпевши жители, както и униформени.

Лично основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов от три седмици следи персонално интервенцията на място.

Както ПИК заяви преди минути, приклещен от служителите на реда, Чане в един миг евентуално е приключил мунициите, и е решил да постави завършек на живота си./ Pik.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР