От създаването на това мнозинство напрежението не е преставало. Много

...
От създаването на това мнозинство напрежението не е преставало. Много
Коментари Харесай

Мартин Димитров, ПП-ДБ: Плащаме висока цена за участието ни в мнозинството

От основаването на това болшинство напрежението не е преставало. Много значим е въпросът дали изобщо през цялото време са възнамерявали да поемат ръководството от началото на април, какъвто ангажимент са поели, или са считали от самото начало да изискат друго развиване на обстановката. Ние се намираме в един доста основен миг, в който би трябвало да разберем накъде ще поеме България. Това съобщи в предаването " Без искания " по Дарик радио депутатът от " " - " " Мартин Димитров  Мартин Димитров Мартин Димитров е български политик, ръководител на Съюз на демократичните сили от декември 2008 година, съпредседател на ПГ на.

Той добави, че не може да планува какво ще се случи, тъй като не знае каква е задачата на останалите участници.

" Ние от ПП-ДБ плащаме висока цена, тъй като нашите гласоподаватели са с съображение изнервени. Те са обезпокоени от болшинството, в което участваме. Не знам дали изобщо са възнамерявали да вършат ротацията, или са чакали да пристигна този миг ", сподели още Димитров.

По думите му измененията в Конституцията до неотдавна биха били безусловно невъзможни, а те дават основа доста значими системи в България да бъдат построени отначало. Оттам би пристигнала същинската борба с корупцията, за която приказваме, уточни депутатът.

" Тези промени в Конституцията дават основа, която в случай че в този момент не я доразвием, може да се случи във всеки един миг. Това би трябвало да бъде отношението към ръководството на България - би трябвало да правиш значими неща, които могат да бъдат употребявани за положително ", разяснява Димитров.

Той изрази страдание, че арбитър Белазелков е попаднал в общия подтекст, а неговата кандидатура е била доста добра. Според Димитров тази кандидатура е трябвало да бъде посочена за образец като подобаваща, а поради общия подтекст този човек е попаднал под незаслужени рецензии.

Мартин Димитров  Мартин Димитров Мартин Димитров е български политик, ръководител на Съюз на демократичните сили от декември 2008 година, съпредседател на ПГ на разяснява и индексацията на телекомите. Запитан какво би трябвало да се промени, с цел да може потребителите да са предпазени, той отговори: " Решенията са в няколко направления. Първата е, че регулаторите би трябвало в действителност да стартират да си правят работата. България е една от дребното страни в Европа, които нямат виртуален оператор. На последващо място, работим по законодателни промени, които работят в посока да се увеличи конкуренцията сред операторите. Смятаме да повишим и санкциите, тъй като в този момент размерите им са оскъдни и операторите избират да си платят и да не си трансформират държанието ".

Депутатът бе безапелационен, че преди еврозоната би трябвало да сме си оправили регулаторите, тъй като по време на евроизацията и първите месеци постоянно има „ калпазани ”, които се пробват да вършат бели и би трябвало да има регулатори, които да си свършат работата. По думите му този въпрос би трябвало да бъде решен преди еврозоната.

" 1 януари 2025 година ни е първата цел. Аз още имам вяра, че имаме шансове за това. Но по-важният въпрос е следният - еврозоната и Шенген значително ще ускорят растежа в България. Ние ще стартираме да изпреварваме други страни членки на Европейски Съюз ", уточни Димитров.

Той дефинира избора на ръководител на Столичния общински съвет, преди всичко, като триумф, тъй като е трябвало да се разблокира работата на общината. " От друга страна, видя се ново болшинство в СОС, което е сред,, Ваня Григорова, " Възраждане ", " Синя София ", Има Такъв Народ и Вътрешна македонска революционна организация. Всички те дружно са си разпределили най-важните комисии ", добави Мартин Димитров  Мартин Димитров Мартин Димитров е български политик, ръководител на Съюз на демократичните сили от декември 2008 година, съпредседател на ПГ на.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР