От Съюза на международните превозвачи са категорични, че не може

...
От Съюза на международните превозвачи са категорични, че не може
Коментари Харесай

Съюзът на международните превозвачи излезе с позиция за камиона-ковчег в Англия

От Съюза на интернационалните превозвачи са безапелационни, че не може името на страната и българският транспортен отрасъл да се замесват в този скандал преди управляващите да излязат с публична информация по случая, оповестява Българска национална телевизия.

Данните, известни досега, са прекомерно нищожни и няма доказателства, че камионът е благосъстоятелност на българска компания, декларират превозвачите. 

" Не можем да твърдим, че става въпрос за български транспортьор. Това, което прави усещане, са няколко детайла, които не са присъщи за българския транспортен бизнес.

На първо място маршрута - българските превозвачи по принцип не употребяват такива транспортни средства с изключение на за репатриране на коли, тъй като те са по-мощни, по-голям разход на гориво имат и са стопански неизгодни ", съобщи за Българска национална телевизия Йордан Арабаджиев, изп. шеф на Съюза на интернационалните превозвачи.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР