От самото начало ПП-ДБ работи по това Мария Габриел и

...
От самото начало ПП-ДБ работи по това Мария Габриел и
Коментари Харесай

Сачева пусна запис - твърди, че говори Асен Василев. ПП-ДБ сабот...

" От самото начало ПП-ДБ работи по това Мария Габриел и ротацията да бъдат саботирани ", твърди Сачева, която беше част и от преговорния екип за кабинет.

Сачева пусна запис на думи, които се твърди, че са на финансовия министър в оставка Асен Василев. На него се чува някой да споделя:

 

" По мое персонално мнение последният ден, в който тази Мария Габриел желае да е министър председател, ще е и последният ден на това държавно управление. Тя няма да желае да бъде свалена предварително ".

 

" Това значи, че Асен Василев и Политическа партия още от началото желаят да създадат бойкот на държавното управление ", разяснява тя записа. 

 

Стана ясно, че записът е от Радостин Василев. Не стана ясно за какво обаче изказаното мнение звучи скандално, откакто показва прогноза на вътрешно съвещание на политическа групировка.

 

По думите ѝ фигурата на Василев е мощно спорна. " Той е човек, който не пази финансите на България ”, добави депутатът, който обаче единствено преди няколко дни наподобява да нямаше особени резеври към Василев.

" ПП-ДБ още веднъж ползва маркетингов трик и губи времето, живота и силата на българските жители в безплодни диалози за това да покажат надмощието си ", счита националният представител от ГЕРБ-СДС.

 

От партията на Бойко Борисов няма да влязат в договаряния за кабинет с втория мандат, безапелационна беше Деница Сачева. Единственият вид, който ГЕРБ-СДС ще поддържа, е държавно управление с министър-председател Мария Габриел и без Асен Василев.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР