От самото начало на всеобщото нещастие, което ни сполетя, апелирам

...
От самото начало на всеобщото нещастие, което ни сполетя, апелирам
Коментари Харесай

Зеленият сертификат на Радев/Кацаров е фашизъм, не решение или твърда мярка. Връщайте Мутафчийски, Кантарджиев и Балтов!

От самото начало на всеобщото злощастие, което ни сполетя, моля " за " твърди ограничения.

Заповедта на недоразумението Кацаров за документите обаче не е твърда мярка, а сегрегация.

Не може да въвеждаш наложителен документ в страна, в която имунизацията не е наложителна. И в която е имунизирано едвам 20% от популацията. Това нарушава чисто човешката логичност, нарушава и гражданските права по Конституция.

До какво ще докара " мярката " на Кацаров? До развихряне на далавера, несъмнено. Черният пазар се е отпушил още през вчерашния ден, подправени кетапи се търгуват по 500 лева

Ще докара и до всеобщи банкрути на така и така изнемогващите заведения. Идиотщина е да се мисли, че те могат да реализират пълностоен надзор и пропускателен режим. Да отпъждат, да вземем за пример, постоянните си клиенти, щото нямали документ. Противоречи на всевъзможни бизнес правила. Кацаров желаят от тях просто да се самоубият.
свързани новини53549на 20.10.2021
Императивното безумство на обезумелия министър ще докара и хиляди каузи на България в Страсбург за нарушени права. Може да са и десетки хиляди. И ще бъдат извоювани, а ще плащаме ние от джоба си.

Тъпо, жалко отвред. Непремислено, парикьорско отблъскване на номера. Не решение, а ожесточаване на рецесията, изнервяне на цели класи, насъскване на народа един против различен. Атестация за безсилието и некомпетентността на служебния комитет.

Хората би трябвало да бъдат уверени да са имунизират със смислена акция и умни послания от политици и специалисти, не да ги разделят по " благонадеждност " и да им лепват клейма. Напомня на времената на Хитлер и Сталин, което въпреки това е разумно - хунтата на Радев е вулгарен римейк на най-мрачните тоталитарни времена в човешката история.

Панацеята в тази ситуация е незабавно да върнат Националния щаб с военачалник Мутафчийски, професор Кантарджиев и професор Балтов. Те да кажат по какъв начин да се преборим, те имат опит и познания да се оправят и са го потвърдили при предходните две талази.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР