От самото начало на съществуването на нашата душа, ние сме

...
От самото начало на съществуването на нашата душа, ние сме
Коментари Харесай

Духовните водачи понякога ни „говорят“ чрез случайни срещи и забравени ключове

От самото начало на съществуването на нашата душа, ние сме зачислени към тези любящи същества, които ни поддържат, образоват и се грижат за нас на всяка крачка от пътя. Когато се родим на Земята те не престават да ни оказват помощ и направляват през целия ни живот, давайки ни убеденост, че ще намерим същинската си цел. Те са духовните ни водачи.
Въпреки че множеството от нас не могат да ги видят или взаимодействат с тях, до момента в който сме въплътени на Земята, ние инстинктивно знаем, че те са някъде към нас до сетния ни час. Според разнообразни откриватели и LBL терапевти, като доктор Майкъл Нютон, духовните водачи са мощно напреднали души, които са приключили своите цикли на олицетворение и в този момент ни оказват помощ да реализираме същото. Тяхното равнище на схващане и способи на образование са разнообразни, друго е и въздействието им върху живота ни. Ето методите, по които те могат да взаимодействат с нас:

1. Чрез интуицията

Нашата вътрешен глас е очарователно чувство, което е толкоз неповторимо и надълбоко, че в действителност е мъчно за пояснение. Когато духовните водачи сметнат за належащо, те ни изпращат тези прозрения, които претърпяваме като проблясъци на интуицията. Тези проблясъци идват от нищото, само че постоянно са от извънредно значение. Много от нас са склонни да се откажат от интуитивните си качества и това е в действителност тъпо за тях, тъй като интуицията е скъп източник на информация.
Интуицията може да бъде и резултат от уроци, които сме усвоили в предходни прераждания. Всеки път, когато имате чувството, че „ инстинктивно “ знаете нещо, това е или тъй като вашият нравствен лидер ви изпраща по този начин нужната информация, или тъй като към този момент сте усвоили този урок в предходно олицетворение и душата ви знае какво е най-добре за вас в съответния миг.

2. Необясним дискомфорт в коремната област

„ Стомахът ми се свива, стяга ме под лъжичката... " Много хора изпитват това необичайно, постоянно неприятно чувство в слънчевия сплит и не схващат какво става. Нашият нравствен лидер се пробва да ни заяви нещо значимо и задачата на странното чувство е да ни накара да осъзнаем избрана действителност или да ни накара да сложим под подозрение настоящото решение. Струва си да обърнете внимание, когато ви се случи.

3. Нежелани обстановки

Понякога просто бързаме и забравяме нещо значимо вкъщи, за което би трябвало да се върнем, закъснявайки за работа или за друго сякаш значимо събитие. Но има случаи, в които забравените ключове не са просто случайност. В резултат на забавянето ни и смяната на проектите ни, се случва нещо забавно или значимо, нещо, което другояче бихме пропуснали, в случай че бяхме намерили ключовете си по-рано. Духовните ни водачи основават сходни обстановки, с цел да накарат нужното за развиването ни събитие да се случи и с цел да са сигурни, че няма да го пропуснем. (През живота ни има избрани събития, които са предопределени да се случат, с цел да изживеем и усвоим дадените уроци).

4. „ Случайни “ срещи

Много от вас може да са се сблъсквали с някого след доста години и да считат това за прелестно съвпадане. Най-често това са всичко друго, само че не и елементарни случайности, защото нашите духовни водачи обичат да ни сблъскват челно с който би трябвало. Великият психиатър Карл Юнг изследва дълги години тези на пръв взор невъзможни съвпадения и вкарва термина „ синхроничност “, с цел да ги изясни. Той не се съмнява, че работят висши сили, които карат да се случват избрани събития.
Само в случай че осъзнаваме, че духовните ни водачи се пробват да повлияят върху живота ни за положително и умишлено търсим знаците им, можем да съгласуваме дейностите си с техните прозрения. Какво по-добро от това да разчитате на духовна сила или на създание, чиято единствена цел е да ви води в живота? Просто се пробвайте да бъдете по-възприемчиви, като се вслушвате в интуицията си и развийте табиет да действате интуитивно, когато сте комплицирани.
Източник
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР