От Саид Азхар, Исла Бини и Татяна БауцерНЮ ЙОРК (Ройтерс)

...
От Саид Азхар, Исла Бини и Татяна БауцерНЮ ЙОРК (Ройтерс)
Коментари Харесай

Служителите на Citigroup се подготвят за съкращения, ремонт на управлението - източници

От Саид Азхар, Исла Бини и Татяна Бауцер

НЮ ЙОРК (Ройтерс) - Служителите на Citigroup чакат банката да разгласи съкращения и промени във висшето управление в понеделник като част от най-голямата му метаморфоза от десетилетия, съгласно пет източника, осведомени с въпроса.

Съкращението на работни места може да засегне хиляди чиновници, съгласно източник, осведомен със обстановката, който не е акредитиран да приказва обществено. Ръководителите евентуално ще разгласят измененията във висшия мениджмънт по имейл, сподели източникът.

Подготовката за известията в понеделник е била обявена устно на срещи, съгласно източник, осведомен със обстановката, който не е акредитиран да приказва обществено. Някои чиновници може да са в положение да аплайват за други функции в банката, сподели източникът.

Citigroup отхвърли коментар.

Миналия месец Citi разгласи проекти за понижаване на управническите равнища от 13 на осем като част от най-големия си ремонт от десетилетия. В двата най-високи равнища на управление Citi понижи 15% от функционалните функции и отстрани 60 комитета, се споделя в представянето на приходите за третото тримесечие.

Поддържащ личен състав в сходството и ръководството на риска и софтуерен личен състав, работещ по припокриващите се функционалности са изложени на риск от редуциране, заяви Reuters през септември.

(Репортаж от Саид Азхар, Исла Бини и Татяна Бауцер в Ню Йорк; Допълнителен отчет от Свеа Хербст-Бейлис и Ехо Уанг; Редактиране от Lananh Nguyen и Lisa Shumaker)

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР