От Русе стартира кампанията на Kaufland България под надслов „Свежите

...
От Русе стартира кампанията на Kaufland България под надслов „Свежите
Коментари Харесай

Kaufland България стартира национално турне под надслов "Свежите приятели"

От Русе започва акцията на Kaufland България под надпис „ Свежите другари ". Кампанията е ориентирана към потреблението на повече свежи плодове и зеленчуци измежду дребни и огромни. Специално основана за задачата рикша, отрупана с пресни плодове, към този момент бе на посетители в крайдунавския град, а в програмата й следва да бъдат включени седем града до края на годината.

По време на престоя си в Русе рикшата раздаде хиляди свежи ябълки, круши, праскови, банани и портокали с задачата да направи уравновесеното хранене по-привлекателно, както и да осведоми за изгодите от потреблението на свежи плодове и зеленчуци. Заедно с плодовете бяха раздадени и осведомителни материали с потребна информация и рекомендации за уравновесеното хранене. Информационните материали включват и част за оцветяване, в която дребни и огромни могат да вдъхнат живот на симпатичните герои, употребявайки въображението си.

Турнето на рикшата „ Свежите другари " ще премине през още основни местоположения в цялата страна, с цел да доближи до колкото може повече консуматори. След триумфа в Русе, идващите градове, които рикшата ще посети, са Пловдив на 15 септември и София на 16 и 17 септември. В столицата рикшата ще бъде част от формалната стратегия на фестивала „ квАРТал ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР